III. Parkolók üzemeltetése

image

Parkolók üzemeltetése

Nyíregyháza közigazgatási területén 5300 db fizető, és 10865 db nem fizető parkolóhely található. A fizető parkolók, valamint a 94 db parkoló automata üzemeltetése Társaságunk feladata.

Az üzemeltetés során ügyfélszolgálati irodánkban (Hősök tere 9. sz. fsz. 1.sz.) parkoló bérletet, parkoló jegyeket árusítunk, ill. az MPark mobiltelefonos parkoláshoz szükséges egyenleg feltöltést végezzük el.

Díjfizetési módok

A díjfizetési módok közül több alternatív mód bevezetésére is sor került az utóbbi években:- 2003. évtől elkezdődött a fizető automaták telepítése, amelyek száma ma már 94 db. Ezen automaták használatával lényegesen egyszerűbbé vált az autósok számára a fizető parkolók igénybevétele. 2004. évtől lehetőség van mobiltelefon használatával is kiegyenlíteni a parkolási díjat, amely jó példája a technikai fejlődés egyéb területeken történő hasznosításának.

 

2007. január elsejétől az üzemeltetés mellett a parkolók használatának ellenőrzése is a feladataink közé tartozik.

 

Tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy a parkolási pótdíjak és azokhoz kapcsolódó díjak személyes befizetésére 2020. július 1. napjától kizárólag a Parkolási Ügyfélszolgálaton (4400 Nyíregyháza, Hősök tere 9. fszt./1.) van lehetőség.
A banki átutalásos fizetési mód továbbra is a megszokott módon teljesíthető.

 

A szolgáltatás használatának feltételeiről tájékozódjanak az adott szolgáltató honlapján:

 

WWW.MPARK.HU

WWW.NEMZETIMOBILFIZETES.HU


 

Kapcsolódó dokumentumok

• Panaszbejelentő nyomtatvány LETÖLTÉS
• Közterület iránti kérelem – sátorgarázs elhelyezéshez LETÖLTÉS
• Közterületbérlet iránti kérelem LETÖLTÉSE
• Parkolóhelyek és árak LETÖLTÉS
• Parkolási térkép LETÖLTÉSE
 

ADATVÉDELMI TÁJÉKOZTATÓ ÜGYFELEK RÉSZÉRE
 

Kapcsolódó törvények, rendeletek

• NYÍREGYHÁZA MJV KÖZGYŰLÉSÉNEK 44/2006.(XI.28.) KGY rendelete parkolóhelyek létesítéséről, valamint fizető parkolók üzemeltetésének szabályozásáról