Bemutatkozás


Tisztelt Látogató!

 

Szeretettel köszöntöm a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapján. Bízom benne, hogy megújult honlapunkon megtalálja az Ön számára fontos információkat. Célunk, hogy folyamatos tájékoztatást adjunk a társaságunk által elvégzett munkákról, fejlesztésekről, ugyanakkor lehetőséget biztosítsunk a város működésével kapcsolatos észrevételek és javaslatok megtételére.

Társaságunk 2008. évben kezdte meg működését Nyíregyháza két meghatározó szolgáltatójából, a Piac és Vagyonkezelő Kft.-ből és a Városüzemeltetési Kht.-ból alakulva. Tevékenységi körünk rendkívül sokszínű: a virágos parkok, a biztonságos játszóterek, a város tisztasága, a sétányok, utak és járdák, a Városi Stadion. Szigligeti Gyermeküdülő, a nyüzsgő piacok, a lakás és nem lakás célú bérlemények működtetéséről egyaránt társaságunk gondoskodik.

A város utcáin járva mindenütt találkozhatnak munkánk eredményével, és azért dolgozunk, hogy még szerethetőbbé tegyük Nyíregyházát, ahol mindannyian jól érezzük magunkat, és amelyre büszkék lehetünk. Hisszük, hogy a „városüzemeltetés és vagyongazdálkodás” akkor működik jól, ha észrevétlen marad.

Ez a város mindannyiunk otthona!

Minden nap feltesszük magunknak a kérdést, hogy mit tehetünk a városért, de munkánkhoz szükség van az Önök támogatására és közreműködésére. Segíteni pedig többféleképpen lehet: a kisebb-nagyobb hibák, problémák jelzése közelebb visz minket a megoldáshoz. A legfontosabb azonban, hogy óvjuk, védjük, tartsuk tisztán és őrizzük együtt közös értékeinket.

Kérjük, amennyiben észrevétele, javaslata, véleménye van munkánkkal kapcsolatban, jelezze számunkra!

Kellemes böngészést kívánunk!

Tisztelettel:

Dr. Pazonyi Péter
ügyvezető

 

Vezető munkatársaink

Dr. Pazonyi Péter

Ügyvezető

Telefon: +36 (42) 548-468
Fax: +36 (42) 548-461
E-mail: pazonyi.peter@nyirvv.hu
Cím: 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.
Levelezési cím: 4403 Nyíregyháza, Pf. 14.

Dr. Pazonyi Péter

Jogi és Lakásügyi Igazgató

Telefon: +36 (42) 548-468
Fax: +36 (42) 548-461
E-mail: pazonyi.peter@nyirvv.hu
Cím: 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.
Levelezési cím: 4403 Nyíregyháza, Pf. 14.

Czakóné Szikszai Orsolya

Gazdasági Igazgató

Telefon: +36 (42) 548-450
Fax: +36 (42) 548-461
E-mail: czakone.orsolya@nyirvv.hu
Cím: 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.
Levelezési cím: 4403 Nyíregyháza, Pf. 14.

Szalai István

Műszaki Igazgató

Telefon: +36 (42) 548-464
Fax: +36 (42) 548-461
E-mail: muszakiigazgato@nyirvv.hu
Cím: 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.
Levelezési cím: 4403 Nyíregyháza, Pf. 14.

Dicső Péter

Közterület-kezelési igazgató

Telefon: +36 (42) 548-485
Fax: +36 (42) 548-461
E-mail: dicso.peter@nyirvv.hu
Cím: 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.
Levelezési cím: 4403 Nyíregyháza, Pf. 14.

 

Felügyelő Bizottsági tagok

Kohut Ágnes
elnök

E-mail: kohut.agnes@nyiregyhaza.hu

Hudák Andrásné
tag

E-mail: monika.hudakne@gmail.com

Fórizs Csabáné
tag

E-mail: fzsbettina@gmail.com

Aranyos Gábor
tag

E-mail: gabor.aranyos@gmail.com

Szőke Ádám László
tag

E-mail: szoke.adam@jobbik.hu

 

Társaságunkról

A NYÍRVV Nyíregyházi Városüzemeltető és Vagyonkezelő Nonprofit Kft. szerteágazó feladatait Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzatával - mint egyszemélyes alapítóval és tulajdonossal - kötött közszolgáltatási és vagyonkezelési szerződések keretein belül végzi.

A nyíregyházi önkormányzati tulajdonú lakások és a nem lakáscélú bérlemények üzemeltetése, karbantartási, felújítási feladatainak ellátása mellett végezzük a város zöldfelületeinek fenntartását, az utak, hidak, járdák és kerékpárutak üzemeltetését, karbantartását (szilárd útburkolatú utak kátyúzása, földutak karbantartása), takarítását és téli síkosság-mentesítését. Üzemeltetjük és karbantartjuk a zárt és nyílt csapadékrendszereket. Működtetjük a közterületi parkolókat. A gyepmesteri telepen állategészségügyi feladatokat végzünk, megszervezzük a csípőrovarok és rágcsálók elleni védekezést. Összeírjuk és nyilvántartásba vesszük az ebeket. Mező- és erdőőri szolgálatot látunk el, parlagfű-mentesítést végzünk.

Feladatunk közé tartozik a városi közvilágítás üzemeltetése, az önkormányzati intézmények áramellátása, illetve különböző támogatott foglalkoztatások bonyolítása. Üzemeltetjük a Városi Stadiont, az Örökösföldi, VOLÁN, Tiszavasvári úti, valamint az Orosi sportpályákat.

Társaságunk bonyolítja Nyíregyháza Megyei Jogú Város közigazgatási területén a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtését.

2011. évtől a Szigligeti Gyermeküdülőt is mi tartjuk karban. Arra törekszünk, hogy minél több gyermek számára biztosítsunk felhőtlen, élményekben gazdag, kellemes kikapcsolódást a Balaton partján.

Feladatainkat a nyíregyháziak megelégedésére, velük egyre szorosabban együttműködve, az elvárható legmagasabb szakmai színvonalon igyekszünk ellátni, figyelemmel a tulajdonosi elvárásokra és a társaság érdekeire.

Elköteleztük magunkat az állandó minőségi szolgáltatási színvonal megteremtése és fenntartása mellett. Technikai fejlesztéssel, új megoldások, módszerek, technológiák bevezetésével növeljük a szolgáltatás és üzemeltetés színvonalát. Irányítjuk, segítjük Nyíregyháza természeti értékeinek és építészeti emlékeinek megtartását, környezetének védelmét.