Létrehozva: 2020, Jun, 24

Hazajöttek az első táborozók

 

Június 16-án ismét megnyitotta kapuit a Szigligeti Gyermeküdülő, melynek idén első lakói a Jókai Mór Református Általános Iskola diákjai lehettek.

 

Bár az időjárás nem mindig kedvezett a felhőtlen nyaralásnak, a színes programok, az eseménydús kirándulások és a szigligeti tábor utánozhatatlan hangulata feledtette mindezt a gyermekekkel és a pedagógusokkal egyaránt.

 

Ballai Henriett, a Jókai Mór Református Általános Iskola pedagógusa így fogalmazta meg élményeiket a szezonnyitó táborral kapcsolatosan:

 

A Jókaisok lehettek az elsők, akik birtokukba vehették a szigligeti tábort. Nagyon várták már a diákok, hogy újra együtt lehessenek, hiszen mindenkit megviselt a vírus által kialakult helyzet. Már az indulásnál érezhető volt, hogy nagyon izgatottak. Minden rendben volt az úton, zökkenőmentesen megérkeztünk a táborba. A gyerekek nagyon gyorsan elfoglalták a szállásukat, és elkezdődött a várva várt tábor.

Az időjárás sajnos nem kedvezett, de szerencsére rugalmasan megoldódott a programok átszervezésével. Amit ezúton is szeretnék megköszönni a vezetőségnek, támogatta a táborvezetőnket abban, hogy maximális élményt biztosítson a gyermekeknek.

Érdekes volt a Sümegi vár látogatása, a Balatonedericsi Afrika múzeum rengeteg új információt és élményt adott. A kalózhajó vezetése is izgalmas esemény volt Keszthelyen. Tihany nevezetességeit is megnéztük, és persze a levendula fesztivál is nagyon sok újdonságot prezentált a diákok számára.

Mindent nagyon szépen köszönünk, a remek szervezést, a gyerekek nagyon jól érezték magukat.

Jövőre is részese szeretnénk lenni a tábor által nyújtott élményeknek!