tavasz1 tavasz2 tavasz3 tavasz4 tavasz5 tavasz6 1459687847 1459687871

Tisztelt Látogató!

    Szeretettel köszöntöm a NYÍRVV Nonprofit Kft. honlapján. Bízom benne, hogy megújult honlapunkon megtalálja az Ön számára fontos információkat. Célunk, hogy folyamatos tájékoztatást adjunk a társaságunk által elvégzett munkákról, fejlesztésekről, ugyanakkor lehetőséget biztosítsunk a város működésével kapcsolatos észrevételek és javaslatok megtételére.

    Társaságunk 2008-ban kezdte meg működését Nyíregyháza két meghatározó szolgáltatójából, a Piac és Vagyonkezelő Kft.-ből és a Városüzemeltetési Kht.-ból alakulva. Tevékenységi körünk rendkívül sokszínű: a virágos parkok, a biztonságos játszóterek, a város tisztasága, a sétányok, utak és járdák, a városi stadion és a nyüzsgő piacok működtetéséről egyaránt társaságunk gondoskodik. A város utcáin járva mindenütt találkozhatnak munkánk eredményével, és azért dolgozunk, hogy még szerethetőbbé tegyük Nyíregyházát, ahol mindannyian jól érezzük magunkat, és amelyre büszkék lehetünk. Hisszük, hogy a „városüzemeltetés és vagyongazdálkodás” akkor működik jól, ha észrevétlen marad.

Ez a város mindannyiunk otthona!

    Minden nap feltesszük magunknak a kérdést, hogy mit tehetünk a városért, de munkánkhoz szükség van az Önök támogatására és közreműködésére.  Segíteni pedig többféleképpen lehet: a kisebb-nagyobb hibák, problémák jelzése közelebb visz minket a megoldáshoz. A legfontosabb azonban, hogy óvjuk, védjük, tartsuk tisztán és őrizzük együtt közös értékeinket.

    Kérjük, amennyiben észrevétele, javaslata, véleménye van munkánkkal kapcsolatban, jelezze számunkra!

Kellemes böngészést kívánunk!


 

Ignéczi Csabáné Irénke

 Tisztelettel:

Ignéczi Csabáné
Ügyvezető