Létrehozva: 2020, Nov, 20

Változások a piacokon

 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. a Búza téri Piaccsarnok külső fedett részén az árusító asztalok átrendezésével és mintegy 170 db asztal elszállításával előkészítette az árusok és a vásárlók közötti 1,5 méteres védőtávolság megtartásához szükséges területet, a koronavírus terjedésének megakadályozása céljából.

Árusainkat változatlanul megtalálhatják a piac külső, illetve belső asztalain. Ezt az állapotot december elejéig tartjuk fent, ezt követően elkezdődik a fenyőfaárusítás, melynek helyét az ajánlott távolság megtartásával fogjuk kijelölni.

 

A Tokaji út 4. szám alatti Vásártéren a Használt és Iparcikk piac a 14/2020. (11.11.) GT/NYÍRVV Kft. számú polgármesteri határozat alapján a látogatók száma egyidejűleg nem haladhatja meg a 400 főt.

E határozat betartása érdekében a Vásárteret kizárólag a Tokaji út felőli gépjárműforgalom előtt nyitott bejáratokon lehet megközelíteni mind a gépjárművek, mind a gyalogos forgalom tekintetében. A hétvégenként megszokott kétsávos beengedési rendszer helyett csak egysávos, lassított beléptetést biztosítunk a Vásártér területére.

Intézkedéseink a 400 fő látogatószám kontrollálása, a megfelelő távolságtartás és biztonságos vásárlás érdekében kerülnek bevezetésre!

Megértésüket és türelmüket köszönjük.