Létrehozva: 2021, Jan, 13

"Téli varázslat" Fotópályázat

 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. „Téli varázslat” néven fotópályázatot hirdet azon profi és amatőr fotósok részére, akik a lencsén keresztül is látják a téli Nyíregyházán rejlő csodákat.

Pályázatunkra olyan – fantázianévvel ellátott – Nyíregyházáról készült fotók beküldését várjuk, amely bemutatja városunk téli hangulatát, varázsát.

 

A pályázók köre:

Mindazok, akik kedvet éreznek városunk téli szépségeinek bemutatására.

 

A pályázat 2 kategóriában kerül meghirdetésre:

  • AMATŐR KATEGÓRIA
  • PROFI KATEGÓRIA

 

A pályázatokat 2021. március 1-jén 10 óráig várjuk a marketing@nyirvv.hu email-címre. A pályamunka mellé kérjük feltüntetni:

  • pályázó / készítő neve, elérhetősége (telefonszám, email-cím)

FIGYELEM! Csak saját készítésű fotókat áll módunkban elfogadni!

  • pályamű címe
  • nevezési kategória meghatározása

A pályázaton való részvétel díjmentes. Egy Pályázó több pályaművel is indulhat.

 

A pályázatok értékelése:

A pályázatra beérkezett alkotásokat szakmai zsűri értékeli. Kategóriánként az első 3 helyezett díjazásban részesül.

 

Közönségszavazás:

A nyilvánosság véleményére is kíváncsiak vagyunk, ezért a beérkezési határidőig beküldött pályamunkákat közönségszavazásra bocsátjuk társaságunk Facebook-oldalán. A fotó mellett feltüntetésre kerül a készítő neve és az alkotás címe.

A Közönségszavazás ideje alatt oldalunk látogatói szavazhatnak az általuk legjobbnak ítélt pályaműre. A legtöbb szavazatot kapott alkotás nyeri a Fotópályázat Közönségdíját. A szavazók közül kisorsolunk egy szerencsés résztvevőt, aki NYÍRVV Ajándékcsomagot nyer.

 

Díjazás:

A zsűri által kategóriánként legjobbnak ítélt 3-3 alkotás, valamint a közönségdíjas fotó készítői a díjakat és a különdíjat utalvány formájában kapják meg. A nyeremények készpénzre át nem válthatóak.

1. helyezett: 30.000 Ft értékű NYÍRVV Szolgáltatási utalvány

2. helyezett: 20.000 Ft értékű NYÍRVV Szolgáltatási utalvány

3. helyezett: 15.000 Ft értékű NYÍRVV Szolgáltatási utalvány

Közönségdíj: 15.000 Ft értékű NYÍRVV Szolgáltatási utalvány

 

A nyerteseket elektronikus üzenet formájában (email) értesítjük. Az eredményhirdetésre 2021. március 10-én kerül sor. A díjátadás időpontját később tesszük közzé.

 

Vegyes rendelkezések

Csak a „Téli varázslat” Fotópályázat Közönségszavazásán vehetnek részt, és a zsűri által történő szavazásból ki vannak zárva:

- a Szervező és az érdekeltségi körébe tartozó gazdasági társaságok vezető tisztségviselői, munkavállalói, megbízottjai és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1. § (1) – (2) bek.);

- a Pályázat lebonyolításában részt vevő egyéb közvetlen közreműködők és azok hozzátartozói (Ptk. 8:1. § (1) – (2) bek.).

A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben valamely Pályázó részéről bármilyen manipulációt, visszaélést, illetve a Pályázat szellemével, céljával bármilyen módon összeférhetetlen vagy azt sértő magatartást tapasztal, vagy ennek megalapozott gyanúja felmerül, az érintett Pályázót a Fotópályázatból indoklás nélkül kizárja.

 

 

A pályázat témája: „Téli varázslat” Fotópályázat – Nyíregyháza téli varázsa

A pályázat időtartama: 2021. január 9. - március 10.

A pályaművek beküldési ideje: 2021. január 9. 16:00 - március 1. 10:00

Közönségszavazás időtartama: 2021. március 2. 10:00 – március 9. 10:00

Eredményhirdetés: 2021. március 10. 10:00

Ünnepélyes díjátadás: az időpont később kerül kihirdetésre

 

Az eredményhirdetést követően a nyertes fotókat készítőjük nevével együtt mind Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/nyirvvnonprofitkft/), mind pedig honlapunkon (www.nyirvv.hu) megjelentetjük.

A pályázattal kapcsolatos dokumentumok:

 

Sok sikert kívánunk!