Létrehozva: 2020-06-04 16:17:34

Szigligeti Gyermeküdülő

 

A hagyományoknak megfelelően ebben az évben is várja a társaságunk üzemeltetésében lévő Szigligeti Gyermeküdülő a nyíregyházi általános iskolák diákjait. A táborba történő jelentkezés a tanintézményekben történik, keresse az iskolában kijelölt kapcsolattartó személyt.


 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. az elmúlt évek során is arra törekedett, hogy minél több nyíregyházi intézményben tanuló gyermek számára biztosítson felhőtlen, élményekben gazdag, kellemes kikapcsolódást a Balaton partján. Idén közel 700, nyíregyházi székhelyű alapfokú iskolában tanuló gyermek táborozhat 10 turnusban a szigligeti gyermeküdülőben. Az első turnus június 16. napján kezdődik, az utolsó augusztus 20. napján ér véget.

Ebben az évben a tábor területén található vendégházakban sajnos nem tudunk vendégeket fogadni a járványügyi helyzetre való tekintettel.


 

Az önköltséges tábor 35.000 Ft/fő díj ellenében vehető igénybe turnusonként. A befizetéseket a 11744003-20580023 számlaszámra kérjük teljesíteni. SZÉP-kártyás fizetés esetén kérjük fáradjanak be társaságunk Főpénztárába (hétfőtől szerdáig 8-1530, csütörtökön és pénteken 8-12 óra között). Befizetési határidő: 2020. június 19.


 

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata idén 10.000 Ft üdülési támogatást biztosít az állandó nyíregyházi lakcímmel rendelkező, nyíregyházi székhelyű alapfokú tanintézettel tanulói jogviszonyban álló gyermek részére, ha rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosult, tartósan beteg, vagy akinek a szülője három vagy több kiskorú gyermekről gondoskodik.

A támogatást évente egy alkalommal lehet a gyermeküdülőben történő üdüléshez felhasználni. A támogatáshoz szükséges papírok másolatát 2020. június 10-ig adhatják le a szülők a NYÍRVV Nonprofit Kft. portáján (cím: 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4.).


 

Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a gyermekek számára minél kellemesebbé tegyük a táborozást, mindezt természetesen a járványügyi szabályok szigorú betartásával. Ezt figyelembe véve megkérünk minden résztvevőt, hogy a táborba hozzon magával szájmaszkot.

 

Őszinte örömmel tapasztaljuk, hogy a Szigligeti Gyermeküdülő egyre népszerűbb. A telt ház, valamint a gyermekek és a pedagógusok pozitív visszajelzései is megmutatják munkánk eredményességét.

 

Nyit a tábor! Irány Szigliget!