Létrehozva: 2020, May, 25

Fotópályázatot hirdetünk

 

Van egy izgalmas képe a Bujtosról? Vagy csak szeret fotózni? Esetleg imádja a kihívásokat? Akkor ez a felhívás most Önnek szól!

 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet, amelynek témája a Bujtosi-tó és közvetlen környezete.

 

A 2020. május 12-31. között beérkezett pályamunkákból profi fotósokból álló szakmai zsűri döntése alapján 3 nyertes pályaműveket hirdetünk.

 

A nyilvánosság véleményére is kíváncsiak vagyunk, ezért 2020. június 01. és 07. között közönségszavazást indítunk Facebook-oldalunkon. A beküldött pályaművekre Facebook-oldalunkon szavazhatnak az érdeklődők. A legtöbb szavazatot kapott kép kapja a pályázat Közönségdíját.

 

A zsűri által legjobbnak ítélt 3 kép, valamint a közönségdíjas kép készítői pendrive-ot nyernek. A nyerteseket elektronikus üzenet formájában (email) értesítjük.

 

A pályázat időtartama: 2020. május 12.-június 07.

A pályázatok beadásának határideje: 2020. május 31.

Közönségszavazás időtartama: 2020. június 01-07.

Eredményhirdetés: 2020. június 10.

 

Az eredményhirdetést követően a nyertes fotókat készítőjük nevével együtt mind Facebook-oldalunkon (https://www.facebook.com/nyirvvnonprofitkft/), mind pedig honlapunkon (www.nyirvv.hu) megjelentetjük.

 

A NYÍRVV Nonprofit Kft. Facebook-oldalán és honlapján történő megjelenéshez kérjük szíveskedjen a mellékelt hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve, aláírva visszaküldeni részünkre a marketing@nyirvv.hu email-címre, vagy postai úton a 4400 Nyíregyháza, Tüzér u. 2-4. címre a beadási határidő lejártáig, azaz 2020. május 31-ig.

 

A fotópályázattal kapcsolatos Adatvédelmi tájékoztatót és a Hozzájáruló nyilatkozatot a linkre kattintva érheti el.
 

 

Sok sikert kívánunk!