tavasz1 tavasz2 tavasz3 tavasz4 tavasz5 tavasz6 1459687847 1459687871

Újéletfa akció

   

 

-Ültess fát a gyermekednek!-

 

 

Facsemetét ajándékoz a NYÍRVV Nonprofit Kft. a 2016. július 31. és 2017. július 31. között született gyermekek családjainak. A régi hagyományt felelevenítő program a városszépítő akció része, hiszen minden elültetett fával zöldebb lesz a megyeszékhely. Társaságunk azt szeretné, ha a családok a fákat együtt  ültetnék el a Kertvárosban található Újéletfa-ligetben.  

 

Reméljük, hogy a faültetésből sikerül hagyományt teremteni, és idővel erdővé sűrűsödnek az újszülöttek számára telepített fák. A gyerekek és a fák együtt cseperedhetnek, és számítunk arra, hogy a családok részt vesznek a csemeték ápolásában. Hosszú évek múlva pedig, ha a gyerekek felnőttként el is kerülnek a szabolcsi megyeszékhelyről, örök kötődésük marad szülőföldjükhöz.

 

Jelentkezés feltételei: mindazok jelentkezésére számítunk, akiknek gyermeke 2016. július  31. és 2017. július 31. között született. Jelentkezni a gyermek születési anyakönyvi kivonatának és lakcímkártyájának másolatával, valamint a pályázati adatlap kitöltésével lehet.

 

A fákat előreláthatóan 2017. szeptember végén, október elején ültetjük el.

 

A jelentkezéshez szükséges pályázati adatlapot INNEN TÖLTHETI LE! A nevezést elküldhetik levélben a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4400-Nyíregyháza Tüzér u.2-4.sz. levelezési címre, illetve elektronikusan a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy személyesen is elhozhatják társaságunk telephelyére.