tavasz1 tavasz2 tavasz3 tavasz4 tavasz5 tavasz6 1459687847 1459687871

Újéletfa 2018

Újéletfa akció

- Ültess fát a gyermekednek! -

 

Facsemetét ajándékoz a NYÍRVV Nonprofit Kft. a 2017. július 31. és 2018. július 31. között született gyermekek családjainak.

A régi hagyományt felelevenítő program a városszépítő akció része, hiszen minden elültetett fával zöldebb lesz a megyeszékhely. 
Társaságunk azt szeretné, ha a családok a fákat együtt ültetnék el a Kertvárosban található Újéletfa-ligetben.

Reméljük, hogy a faültetésből sikerül hagyományt teremteni, és idővel erdővé sűrűsödnek az újszülöttek számára telepített fák. A gyerekek és a fák együtt cseperedhetnek, és számítunk arra, hogy a családok részt vesznek a csemeték ápolásában. Hosszú évek múlva pedig, ha a gyerekek felnőttként el is kerülnek a szabolcsi megyeszékhelyről, örök kötődésük marad szülőföldjükhöz.

Jelentkezés feltételei:

Mindazok jelentkezésére számítunk, akiknek gyermeke 2017. július 31. és 2018. július 31. között született. 
Jelentkezni a gyermek születési anyakönyvi kivonatának és lakcímkártyájának  másolatával, valamint a pályázati adatlap kitöltésével lehet.

A fákat előreláthatóan 2018. októberében ültetjük el.

A jelentkezéshez szükséges pályázati adatlapot INNEN TÖLTHETI LE!

A nevezést elküldhetik levélben a NYÍRVV Nonprofit Kft. 4400-Nyíregyháza Tüzér u.2-4.sz. levelezési címre, illetve elektronikusan a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  e-mail címre, vagy személyesen is elhozhatják társaságunk telephelyére.

 

ujeletfa plakat 2016 2