Fogyasztói kérdőív


Létrehozva: 2019-06-05 10:17:25

Fogyasztói kérdőív

Kérdőív a helyi termék fogyasztói szokásokról, fogyasztói igények feltárásáról

 

Tisztelt nyíregyházi lakosok!

 

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

 

A program megvalósítása során készülő felmérés a lakosság helyi termék- és szolgáltatás fogyasztási szokásait kívánja felmérni. Kérjük, támogassa városunk helyi termelőit, gazdáit, szolgáltatóit azzal, hogy kitölti az alábbi fogyasztói kérdőívet. A kitöltés ideje az Ön számára csak 15-20 perc, de a helyi termékek és szolgáltatások fejlesztése szempontjából óriási segítség!

 

A helyi termék fogyasztói szokásokról, fogyasztói igények feltárásáról szóló kérdőívet online vagy papír alapú formátumban is kitöltheti. A kérdőív kitöltése anonim!

QR kód

A kérdőív online változata az alábbi linken érhető el: Link. 

 

A kérdőív letölthető verziója: Adatlap.

 

A papír alapon kitöltött kérdőívet a Búza téri Piaccsarnokban (4400 Nyíregyháza, Búza tér 23. szám) a Nyírvv Nonprofit Kft. Iroda helyisége előtt kihelyezett gyűjtődobozba kérjük elhelyezni vagy pedig elektronikus formában a helyitermek@nyiregyhaza.hue-mail címre is eljuttathatja.

A kérdőív kitöltési és visszaküldési határideje: 2019. június 30.

 

Mi célt szolgál ez a felmérés?

 

Célunk az, hogy a helyi lakosok minél nagyobb mértékben jussanak hozzá az egészséges helyi élelmiszerekhez, a helyi termelők, gazdák pedig minden korábbinál több bevételhez jussanak a térségbe történő közvetlen értékesítés (pl. piacok, éttermek, közétkeztetés) által.

A *-al megjelölt kérdésekre a válaszadás kötelező!

 

Köszönjük, hogy a kérdőív kitöltésével hozzájárul a térség sikeres fejlődéséhez!
Vissza