Felhívás termelőknek


Létrehozva: 2019-06-05 10:09:22

Felhívás termelőknek

Keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait!

 

Helyi termelők, bio és nem bio gazdaságok, kézművesek, hagyományos helyi termék készítők, valamint szolgáltatók/szolgáltatások jelentkezését várjuk!

 

Nyíregyháza Megyei Jogú Város Önkormányzata 2,056 milliárd forint 100 százalékos intenzitású támogatást nyert a „Nyíregyházi Foglalkoztatási Paktum” című, TOP-6.8.2-15-NY1-2016-00001 azonosítószámú projekt megvalósítására, melyet a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal partnerségével valósít meg.

 

A projekt keretében sor kerül egy komplex helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési csomag megvalósítására, amelyben többek között kidolgozásra kerül egy helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési stratégia és akcióterv, valamint egy elektronikus kataszter is.

 

A térség helyi termékeinek, szolgáltatásainak online adatbázisának kialakításához - azok népszerűsítése céljából - keressük Nyíregyháza és térségének jellegzetes helyi termékeiket és szolgáltatásait, hiszen az elmúlt időszakban az ezek iránti igény erősen megnövekedett.

 

Az adatbázisban való megjelenés a térség minden helyi termelője, gazdasága, szolgáltatója számára térítésmentesen vehető igénybe.

Az adatbázisba való bekerüléshez szükséges információkat személyesen, e-mailben vagy az online adatlap kitöltésével lehet a Paktumirodába eljuttatni.

 

A helyi termelők és szolgáltatók adatlapja letölthető itt: ADATLAP

Az adatlap online is kitölthető, a linkre kattintva elérhető: LINK

QR kód

 

További információ:

Nyíregyháza Megye Jogú Város Önkormányzata
Paktumiroda

Ligetfalvi-Komiszár Eszter
helyi termék- és szolgáltatásfejlesztési koordinátor

4400 Nyíregyháza, Kossuth tér 1.; "A" épület 117. iroda
Telefon: +36 42 524-544
Mobil: +36 20 3922-067
e-mail:
helyitermek@nyiregyhaza.hu
Vissza